Nocturne Blue voor twee bijzondere kleine jongens

Toen Michelle contact met ons opnam om wat behangstalen te krijgen, waren we zo enthousiast om te zien hoe haar kamers zouden uitpakken. Een nieuw behang voor zowel de kamer van haar dochters als voor de tweelingjongens die in de zomer zouden arriveren. 

Michelle had een idee van wat ze wilde, maar we praatten over verschillende stijlen die zowel voor haar dochterskamer als voor de jongenskamer zouden kunnen werken en we stuurden haar een pakket met een verscheidenheid aan voorbeelden om uit te kiezen. Na ontvangst van de monsters ging Michelle met haar eerste keuze van: Borastapeter Nocturne Blue voor de tweepersoonskamer. 

 

De ruimte ziet er zo schattig uit en het blauw past echt bij de andere kleuren in de kamer.

 

Michelle heeft gereageerd "De reden dat we voor dit behang hebben gekozen is omdat de blauwe jeans kleur ons erg aansprak. Ik wilde het "romantisch stoer" in de kamer, omdat we veel van de andere kinderkamers gingen recyclen, de print op het behang maakt het precies zoals ik hoopte in combinatie met de kleur. De houten accenten, gele accessoires en beddengoed hadden we al en zo komt alles nu samen voor de twee kleine jongens!"

 

Borastapeter Nocturne Blue behang komt uit de Graceful stories-collectie en is verkrijgbaar in verschillende kleuren die je kunt zien hier

Je kunt dit en onze andere bloemenbehang zien in de Bloemen- en boomcollectie.