Welkom Sandberg in onze collectie

Summer Grey is er trots op toe te voegen Sandberg-achtergronden aan onze collectie. Sandberg is een van de beste behangontwerpers en -distributeurs ter wereld en gaat er prat op het mooiste handgetekende Scandinavische design te creëren. 

Sandberg behang bestrijkt het hele spectrum van klassiek en modern Scandinavisch design. Maar de laatste tijd hebben ze zich meester gemaakt van de zeer populaire Scandinavische behangbeweging. De inspiratie voor zowel kleur als design komt vaak uit het Zweedse landschap en levert zowel moderne ontwerpen als patronen uit hun uitgebreide archief, waardoor nieuwe en tijdloze uitdrukkingen ontstaan.

Summer Grey zal doen waar we goed in zijn, de beste ontwerpen selecteren die Sandberg maakt en ze naast onze andere geweldige merken plaatsen, waardoor de beslissing veel gemakkelijker wordt. 

Je kunt Sandberg-achtergronden nu overal in onze . vinden site, maar hier zijn onze top drie selecties: 

1. Faded Passion Green - een muurpatroon dat te voet wordt gekocht en vertrouw ons - het ziet er in het echt nog beter uit. 

 

2. Dennengroen - u begrijpt waarom Sandberg deze optie al zo lang in hun collectie heeft. 

3. Ludwig Turkoois - het zijn niet altijd de bloemen die het beste patroon maken, we houden nog steeds van de traditionele patronen die Sandberg produceert

Deze wallpapers van Sandberg zijn beschikbaar in al onze collecties.