Geeft terug

Geeft terug

Onopend en onbeschadigde rollen behang kunnen terugkeren voor een volledige terugbetaling binnen 30 dagen van de aankoopdatum.

Stuur ons dan een e-mail op info@summerray.nl met de volgende informatie

Naam:
Bestellingsnummer:
Terug te geven bedrag:
Reden voor terugkeer:
Bevestig dat uw retourzending binnen 30 dagen na uw besteldatum is

We zullen het retouradres bevestigen wanneer we uw e-mail ontvangen.

Onaangekondigde retourzendingen worden niet geaccepteerd.  

We accepteren geen retourzendingen voor Fleur Harris-achtergronden.

Geretourneerde rollen moeten op kosten van de koper naar Summer Grey worden verzonden en zodra ze zijn ontvangen, wordt de terugbetaling terugbetaald aan de koper met hun oorspronkelijke betalingsmethode. Houd rekening met maximaal 14 dagen voor de terugbetaling. 

Bestellingen annuleren

Bestellingen kunnen worden geannuleerd als de bestelling niet is verwerkt en verzonden. 

Dit kan door contact met ons op te nemen via e-mail info@summerray.nl. Als de bestelling al is verwerkt en verzonden, moet de klant de ongeopende rollen op eigen kosten terugsturen naar Summer Grey. Na ontvangst wordt het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst van het artikel terugbetaald. 

Aangebroken behangrollen of stalen kunnen wij niet retour nemen. U moet ervoor zorgen dat de maat van een product correct is voordat u koopt, aangezien een artikel niet kan worden geretourneerd omdat het de verkeerde maat heeft. Als u twijfelt over een behang, vraag ons dan om een ​​staal.  

Andere retouren

Retourzendingen om een ​​andere reden, d.w.z. producten zijn defect, de fabrikant zal ons een monster van het product met het label vragen. Het zou niet nodig moeten zijn om al het defecte product te retourneren. Houd er rekening mee dat u alle behangproducten voor en tijdens het ophangen op fouten moet controleren. Als het product op enigerlei wijze defect is of een fout heeft, wordt een volledige vervanging of terugbetaling kosteloos uitgevoerd. 

We accepteren helaas geen retourzendingen van behangstalen of geopende rollen.

Deze bepalingen hebben geen invloed op uw wettelijke rechten, zie hieronder. Retourzendingen kunnen niet worden geaccepteerd of worden gecrediteerd zonder voorafgaande toestemming. Stuur ons daarom binnen zeven dagen een e-mail met uw bestelnummer, de datum van ontvangst en de reden voor het retourneren van het product. We nemen dan contact met u op met de volgende stappen om te verwerken de terugkeer. 

Als u een bestelling vóór verzending wilt annuleren, kunt u ons een e-mail sturen op info@summerray.nl. Als het artikel nog niet is verzonden, zal Summer Grey de klant binnen 14 dagen na de melding het volledige geld terugbetalen .