Retourneren

Bestellingen annuleren

Alle klanten hebben zeven werkdagen de tijd om hun bestelling na levering van de goederen te annuleren. Dit kan worden gedaan door contact met ons op te nemen via e-mail info@summergray.nl. Klanten moeten er ook voor zorgen (op eigen kosten) dat de goederen in dezelfde staat worden geretourneerd als waarin ze zijn ontvangen. De goederen worden als geretourneerd beschouwd wanneer ze door Summer Gray ontvangen zijn, en wij zullen het geld binnen ten minste 14 werkdagen terugbetalen.

Geopende rollen behangpapier of monsters kunnen wij niet als retourzending accepteren. U moet er zeker van zijn dat de maat van een product correct is voordat u het koopt, aangezien een artikel niet geretourneerd kan worden omdat het de verkeerde maat heeft. Als u niet zeker bent over het behang, vraag ons dan om een monster. 

Andere retourzendingen

Retourneren om een andere reden, bijv. producten met gebreken, vereist dat de fabrikant ons een monster van het product met het etiket stuurt. Het is niet nodig om alle defecte producten terug te sturen. Houdt u er wel rekening mee dat u alle behangproducten voor en tijdens het behangen dient te controleren op gebreken. Indien het product op enigerlei wijze defect is of een fout vertoont, zal een volledige vervanging of terugbetaling zonder kosten worden gedaan. Restituties zullen binnen 14 dagen worden verstrekt.

Op behangstalen of geopende rollen accepteren wij helaas geen retouren.

Bovendien kunnen goederen tot 28 dagen na aankoop worden geretourneerd, mits ze in dezelfde staat verkeren als hierboven vermeld, samen met het verkoopticket voor een terugbetaling onder aftrek van 20% heropslagkosten. Als een product echter individueel volgens uw specificatie is gemaakt, zijn deze retourrechten niet van toepassing, tenzij het product defect is. Deze bepalingen hebben geen invloed op uw wettelijke rechten, zie hieronder. Retourzendingen kunnen niet worden aanvaard of worden gecrediteerd zonder voorafgaande toestemming, stuur ons daarom binnen zeven dagen een e-mail, vermeld uw verkoopreferentienummer, de datum van ontvangst, de reden voor het retourneren van het product, en wij zullen contact met u opnemen met de volgende stappen om de retourzending te verwerken. 

Als u een bestelling wilt annuleren, voordat deze verzonden is, stuurt u een e-mail naar info@summergray.nl. Als het artikel nog niet verzonden is, zal Summer Gray de klant binnen 14 dagen na de kennisgeving zijn geld teruggeven.